Із 12 лютого - погіршення погоди. У Кривому Розі залучать понад 100 машин спецтехніки

ПОГОДА
10.02.21 - 16:07

За метеопрогнозом Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, з 12-го лютого у Кривому Розі очікують складні погодні умови та зниження температури повітря, на дорогах буде ожеледиця.

За дорученням міського голови Костянтина Павлова, на боротьбу з негодою виведуть максимальну кількість спеціалізованої техніки. У разі необхідності машини працюватимуть у цілодобовому режимі. Заклади бюджетної сфери - школи, дитячі садки, лікарні, зупинкові павільйони мають прибирати в першу чергу.

 

Керуючі компанії повинні забезпечити порядок на прибудинкових територіях. Торгові та розважальні центри, магазини, ресторани, перукарні та інші заклади - своєчасно проводити розчищення біля своїх об'єктів - це зона їх відповідальності та обов'язок. Максимально мають зосередитися на прибиранні та посипанні територій і управителі, які обслуговують будинки криворіжців.

 

Для боротьби зі снігом та ожеледицею на дорогах, автошляхах міста задіють і важку спеціалізовану техніку.

 

«Переконливе прохання до водіїв - не залишати транспорт уздовж проїжджої частини, аби не заважати роботі спецтехніки, паркуватися у дозволених місцях, не залишати машини під деревами, а при можливості обмежити використання особистого транспорту», - звертаються до криворіжців в управлінні преси.

 

Містянам слід бути обачними, суворо дотримуватись правил дорожнього руху, не залишати дітей без нагляду, без нагальної потреби не виходити з дому, дотримуватись правил особистої безпеки під час перебування на вулиці.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: