К. Павлов: Фонд "Українська перспектива" передав засоби захисту інтернату та центрам реабілітації

БЛАГОДІЙНІСТЬ
31.03.20 - 14:15

Костянтин Павлов: Фонд "Українська перспектива" передав індивідуальні засоби захисту для дітей і співробітників школи-інтернату №9 та в реабілітаційні центри міста.

«Сьогодні ми передали від Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» 1500 захисних масок і інші засоби захисту для вихованців і співробітників інтернату і двох дитячих реабілітаційних центрів. Зрозуміло, що вони не можуть піти на карантин так, як звичайні школи. Велике спасибі всім співробітникам, які залишаються разом з дітьми! Зараз ми передали їм необхідний запас засобів захисту», - сказав керівник волонтерського центру при епідеміологічному штабі міста Костянтин Павлов.

 

«У нашій школі-інтернаті 193 учні, з них 64 діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Щоб створити їм усі умови, 63 педагоги і працівники сьогодні продовжують роботу, в тому числі, соціальний педагог, психологічна служба. Продуктами харчування забезпечені в повному обсязі, створений місячний запас необхідного. Нещодавно отримали від міського департаменту освіти дитячий лабіринт, велотренажер, бігову доріжку, арбітрек, тенісні столи. Робимо все і для безпеки дітей, і для того, щоб діти не нудьгували!» - сказала директор інтернату Ірина Салащенко.

 

З 25 березня Фонд "Українська перспектива" закупив вже більше 100 000 масок і 54 000 рукавичок. Уже видано пенсіонерам більше 16 000 наборів із засобами захисту (маски і рукавички). Решту отримали медики, транспортники, правоохоронці, комунальні служби міста.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: