К. Павлов: Готуємо до розгортання всі лікарні 1-го рівня боротьби з коронавірусом, забезпечуємо медиків резервом засобів захисту

БЛАГОДІЙНІСТЬ
24.04.20 - 13:41

24 квітня Костянтин Павлов передав від Фонду Олександра Вілкула «Українська перспектива» 100 захисних костюмів для медиків 5-ї міської лікарні. Як і лікарні №№ 4, 7, 8 і 11, вона є лікарнею першого рівня боротьби з коронавірусом. Також він передав медикам захисні окуляри, рукавички і респіратори.

Костянтин Павлов наголосив: «На жаль, прогноз МОЗ України та нашого міського управління охорони здоров'я щодо того, що в кінці квітня - початку травня буде значне зростання випадків коронавірусу, підтверджується. Поки з лікуванням хворих справляються медики основної бази - інфекційної лікарні. Вона забезпечена всім необхідним - ЗІЗ, дезінфекційними засобами і медикаментами, з розрахунку лікування 200 хворих на місяць, наперед. Також забезпечені ЗІЗ і інші лікарні міста. 

 

Але, випереджаючи можливе погіршення ситуації, ми прийняли рішення поповнити резерв засобів захисту і в лікарнях першого рівня. Сьогодні передаємо в 5-у лікарню захисні костюми, купити які в Україні практично неможливо. Ми налагодили їх виробництво у нас в місті. Медики повинні бути захищені».

 

Нагадаємо, Фонд «Українська перспектива» одразу ж у перші три тижні епідемії почав надавати допомогу в Кривому Розі - закуповувати та роздавати  маски, рукавички, ізоляційні халати, захисні костюми, окуляри і щитки для медиків.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: