К. Павлов: «Велика вода» для тернівчан - 25-метровий басейн ДЮСШ №7 після капітального ремонту готовий до відкриття

СПОРТ
19.05.20 - 16:13

Костянтин Павлов провів робочу нараду щодо запуску після капремонту басейну в Тернівському районі. Тут уклали нові кахлі, відремонтували системи опалення, освітлення та вентиляції, встановили осушувачі повітря.

Зараз у басейні здійснюють промивку чаші, після чого він буде заповнений водою. 120 вихованців відділення плавання зможуть займатися улюбленим видом спорту в комфортних умовах, а також 800 юнаків та дівчат, які тренуються тут з інших семи видів спорту. 

 

У розмові з тренерами та вихованцями ДЮСШ Костянтин Павлов підкреслив: «У місті підтримують масовий спорт. Ми зберегли всі ДЮСШ, проводимо різноманітні змагання. Нещодавно тут же, у Тернах, зробили сучасний зал для занять боксом. Ремонт цього басейну - це те, чого очікували всі тернівчани. Ми зробили його, як тільки місто взяло басейн на баланс від підприємства. Упевнений, після завершення карантину спортсмени почнуть тренування з подвійним азартом!»

 

 «Ми з нетерпінням чекаємо початку занять з плавання. Переконаний, що в оновленому басейні результати наших тренувань тільки зростатимуть, відтак зможемо гідно представляти на змаганнях наш район та місто», - зазначив майстер спорту України з плавання, вихованець ДЮСШ №7 Богдан Пугачов. 

 

Нагадаємо, у Кривому Розі 9 муніципальних басейнів (ДЮСШ №№ 1, 2 (два басейни), 6 (два басейни), 7 (два басейни), 8, 10). На фінішну пряму виходить капремонт найбільшого у місті, 50-метрового, плавального басейну Палацу водних видів спорту ДЮСШ №1 у Металургійному районі.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: