Карантинний синдром. Батьки вимагають заборонити дистанційне навчання школярів

ОСВІТА
02.06.20 - 11:55

Дистанційне навчання, на яке освітяни вимушено перевели українських школярів через небезпеку поширення коронавірусу, викликало спротив батьків. Дійшло до "кричущих" петицій.

На сайті Президента України зареєстрували петицію про "заборону на законодавчому рівні масової дистанційної освіти на території України".

 

Авторка - Євгенія Старовойтова - оприлюднила її 25 травня 2020 року.

 

"Просимо заборонити на законодавчому рівні масову дистанційну освіту на території України, бо вона має руйнівний характер для розвитку кожного маленького громадянина в цілому! - переконана Євгенія Старовойтова. - Дистанційна освіта прийнятна тільки індивідуально і за вибором кожного окремого учня. Якщо держава підтримає цей режим, то в результаті у нас в країні виростуть тільки споживачі і раби! Дистанційна освіта масового характеру не несе нічого нового і розвивального для всіх дітей! Всі діти повинні бути рівні! І мають право на якісну і безоплатну освіту на території України! Дистанційна освіта руйнує все, що раніше було збудовано і сформовано у дитини для її гармонійного розвитку!"

 

Від моменту опилюднення пропозиція ініціаторки вже набрала 4401 голос.

 

Нагадаємо, у програмі "Сніданок з 1+1" т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій розповіла, що з вересня у школах збережуться технології дистанційного навчання. Також за індивідуальним підходом діти будуть опановувати той матеріал, який припав на період карантину.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: