Карколомні перегони зі стрільбою та бійкою. У Кривому Розі затримали неадекватного водія

ПРИГОДА
05.08.20 - 10:31

4-го серпня пізно ввечері у Саксаганському районі інспектори спинили авто Москвич 2140 за порушення ПДР, склали матеріали та повідомили водію, що він не має права їздити на цьому авто, - повідомляє пресслужба патрульної поліції Кривого Рогу.

19-річний керманич Москвича обурився, що на нього виписали протоколи. З помсти, на світлофорі він врізався ззаду у поліцейський Пріус. Від удару у машини правоохоронців розбилась ліва задня фара та пошкодило бампер. Тим часом, шофер на Москвичі почав тікати.

 

Напередодні на водія цього автомобіля патрульні не один раз складали адмінматеріали за відсутність водійського посвідчення й страхового поліса. Криворіжець постійно порушував ПДР, зухвало поводився на проїжджій частині та всіляко намагався уникнути відповідальності.

 

Копи почали переслідувати Москвич, який то виїжджав на зустрічну смугу, то перевищував швидкість та створював на дорозі небезпечні ситуації. Правоохоронці запросили допомогу в радіоефірі.

 

Через гучномовець від дебошира вимагали зупинитись, але молодик вимоги ігнорував. Переслідуючи авто на вул. Десантна, інспектори почали стріляти з табельної зброї по колесах автівки-втікача.

 

Стріляли поліціянти прямо зі свого салону, пошкодивши при цьому лобове скло власного Пріуса.

 

Москвич, врешті, зупинили на вул. Електрозаводській. Поліцейські пострілами пошкодили переднє та заднє ліве колесо машини, переднє праве крило та фару. Водій від пострілів не постраждав.

 

Під час затримання, 19-річний хлопець лаявся, хапав копів за форму та ударив одного з патрульних невідомим предметом.
Нарешті, охоронці порядку скрутили порушника та викликали на місце СОГ Покровського відділення поліції.

 

Фото патрульної поліції Кривого Рогу.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: