Картка криворіжця. До уваги випускників 9-х та 11-х класів!

ВАЖЛИВО
04.11.20 - 17:11

Для учнів 9-х класів, які не продовжили навчання у школах, та випускників 11-х класів, “Картка криворіжця” перестає функціонувати як учнівська.

Про це повідомили у Центрі електронних платежів. 

 

"Тож не дивуйтеся, коли при використанні картки у комунальному транспорті кондуктор скаже, що вона заблокована", – попереджають фахівці. 

 

У такому разі необхідно віддати картку на перепрограмування. Послуга безкоштовна. 

 

 

Перед тим, як відвідати Центр, варто зателефонувати та записатися. 

 

Для перепрограмування “Картки криворіжця” у заявника має бути при собі студентське посвідчення або, у разі його відсутності, - довідка з ВНЗ чи коледжу. 

 

 

Адреса: вул. Героїв АТО, 30В

 

Телефон: +38 (056) 462 04 22 

 

 

Як буде функціонувати “Картка криворіжця” після перепрограмування?

 

1) Якщо ви стали студентом у місті Кривий Ріг (вступили до ВНЗ або коледжу за денною формою навчання) - перепрограмована картка надасть можливість безкоштовного проїзду (категорія «Картка криворіжця» для студентів);

 

2) Якщо ви стали студентом денної форми навчання в інших містах України, перепрограмована картка надаватиме пільгу на проїзд у розмірі 50% (категорія «Картка криворіжця» для студентів з інших міст);

 

3) Якщо ви стали студентами заочної форми навчання або після 9, 11 класу не продовжили навчання - перепрограмована картка пільги на проїзд не підтримуватиме (“Картка криворіжця” без пільг).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: