Картки криворіжця видають для всіх категорій мешканців. Як їх отримати?

ВАЖЛИВО
14.08.20 - 14:58

Центр електронних платежів розпочав видачу карток криворіжця для всіх категорій мешканців нашого міста. Сьогодні документ вручили першим замовникам.

Муніципальний проєкт «Картка криворіжця» торік ініціював мер міста. Оформлення карток стартувало вже в листопаді. Спочатку - для учнів шкіл та пільгових категорій мешканців.

 

Та вже сьогодні кожен криворіжець має змогу оформити й отримати картку. Вона міститиме кілька додатків - транспортний, медичний, освітній, торговельний. Отримати документ можна через Центр електронних платежів у Візі або оформити анкету-заявку на офіційному сайті центру.

 

«Мешканці, які подали онлайн-заявки або оформили анкету-замовлення в центрі Віза, мають можливість протягом 25 робочих днів прийти та отримати цю картку. Сьогодні надійшли перші картки. Вони персоналізовані, запрограмовані», - пояснив директор Центру електронних платежів (ЦЕП) Євген Кривенко.

 

На першому етапі картка працюватиме як електронний квиток для проїзду в міському громадському транспорті. Вже відкрили 10 пунктів, де криворіжці можуть поповнити її для проїзду, їх адреси вказані на сайті. Переказати гроші на новий документ можна і онлайн, без комісії.

 

«Можна поповнити через електронний кабінет мешканця, зайшовши на сайт ЦЕП, перейти до розділу Моя картка, зареєструвати її, отримати відповідний пін і в подальшому поповнювати онлайн. Реально відстежувати всі поїздки - яким транспортом, в який час користувався і які кошти були списані з цієї картки, також можна через особистий кабінет», - додав Євген Кривенко.

 

Сьогодні картки отримали перші замовники. Кажуть, це зручно для тих, хто часто користується транспортом. До того ж, електронна картка - це безконтактний платіж, що в умовах карантину знижує ризик інфікування.

 

«Я вже отримала картку. Сьогодні їхала на роботу 23-м тролейбусом. І зараз буду поповнювати та вже користуватися з наступного тижня», - поділилася власниця нового функціоналу Ольга Крамаренко.

 

Для не пільгових категорій мешканців міста картка криворіжця не безкоштовна. За неї необхідно сплатити 100 гривень. Саме в таку суму обходиться виготовлення картки для Центру електронних платежів, кажуть на підприємстві.

 

Як ми писали, на початку серпня картки почали видавати пільговим категоріям криворіжців.

т

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: