Керівник Криворізького цирку Ігор Хлібосолов отримав звання заслуженого діяча мистецтв

КУЛЬТУРА
10.11.20 - 12:50

У День працівників культури та майстрів народного мистецтва України, звання заслуженого діяча мистецтв отримав генеральний директор ДП "Криворізький цирк" Ігор Хлібосолов.

З почесним званням Ігоря Олексійовича урочисто вітали у мерії.  

 

Нагадаємо, Кривий Ріг - єдине місто, яке має власний цирк, не будучи обласним центром. Наш цирк відсвяткував 50-річний ювілей.

 

До того, як очолити криворізький заклад, Ігор Хлібосолов керував Укрдержцирком, де опікувався міжнародною політикою всіх українських цирків. 

 

Рідне місто Ігоря Олексійовича - Буча на Київщині. Але з часів переїзду, Кривий Ріг став для нього не менш важливим. 

 

"Криворізький глядач - особливий, він дуже добре знається на цирковому мистецтві, - зізнавався Хлібосолов журналістам. - Я спостерігаю, як реагують глядачі на програму, і бачу, як вони цінують складні, оригінальні номери. Ми намагаємося робити наші програми не схожими одна на одну, бо криворізький глядач любить якісні постановки".

 

Зрозуміло, що період карантинних обмежень для криворізького цирку, як і для решти закладів культури і мистецтва, - час випробувань, але велика творча циркова родина не опускає рук і працює для свого вдячного глядача. Бо їх професійний обов'язок і покликання серця - нести гармонію й красу.

 

Щиро вітаємо Ігоря Хлібосолова з почесним державним званням і зичимо високих віражів і вдячних глядачів!

 

Фото зі сторінки Ігоря Хлібосолова.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: