Кіно-вікенд: топ-5 новинок листопада, які точно варто переглянути

ЦІКАВО
28.11.21 - 9:16

У вихідні частенько хочеться просто закутатися в ковдру і нічого не робити. Однак нічого не робити за переглядом фільму набагато цікавіше. Пропонуємо вам цікаву добірку новинок для справжніх кіноманів.

  • "Дім Ґуччі" (США, 2021)

 

Фільм знятий на основі книги Сари Гей Форден "Дім Ґуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності", в центрі сюжету якої – вбивство італійського бізнесмена і глави модного дому Gucci Мауріціо Ґуччі в 1995 році.

 

  • "Енканто: світ магії" (США, 2021)

 

Мультфільм розповість історію незвичайної сім'ї Мадригаль. Вони живуть в чарівному будиночку, захованому в горах Колумбії, в жвавому містечку під назвою Енканто. Магія Енканто благословила кожну дитину в сім'ї унікальним подарунком – від суперсили до Дару зцілення. Тільки Мірабель досі не відшукала свою здатність. Однак, коли дівчина з'ясовує, що магії Енканто загрожує небезпека, Мірабель вирішує, що саме вона має стати останньою надією на порятунок міста.

 

  • "Спаситель на продаж" (Франція, 2021)

 

Документальний фільм є розслідуванням про те, як портрет Ісуса Христа спірного авторства Леонардо да Вінчі, який охрестили "чоловічою Моною Лізою", виявився заручником закулісних аукціонних угод між Францією і Саудівською Аравією.

 

  • Піаністка (Австрія, Франція, Німеччина, 2021)

 

"Піаністка" – це екранізація однойменного роману, що вважається вершиною творчості лауреата Нобелівської премії з літератури 2004 року Ельфріде Єлінек. Сюжет твору взято письменницею з власного життя з незначними змінами в подіях та іменах дійових осіб.

 

  • "Соколине око" (США, 2021)

 

Головною серіальною новинкою стануть перший та другий епізоди супергеройського міні-серіалу, знятого за мотивами коміксів Marvel. Він стане вже п'ятим серіалом в рамках четвертої фази розширеного кіновсесвіту Marvel, після "Ванда / Віжен", "Сокіл і Зимовий солдат", "Локі" і "Що, якщо?...".  Цього разу в центрі сюжету опиниться лучник Клінт Бартон / Соколине око – останній персонаж з оригінальної шістки Месників, у якого не було сольного проєкту.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»