Коли у Криворізькій північній ДПІ можна отримати електронні довірчі послуги?

КОРИСНО
03.02.21 - 17:23

Криворізький північний відділ камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Дніпропетровській області звертається до криворіжців.

У приміщенні Криворізької північної ДПІ на проспекті Героїв-підпільників, 42 фахівці пункту Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України 3 та 4 лютого 2021 року з 8-ї до 17-ї години, а також 5 лютого з 8-ї до 16-ї години будуть надавати електронні довірчі послуги.

 

Йдеться про послуги створення перевірки та підтвердження електронного підпису чи печатки (за умови надання захищеного носія особистих ключів).

 

Обідня перерва - з 12.00 до 12.45. 

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року ”Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, та неухильного дотримання профілактичних та протиепідемічних заходів, надання електронних довірчих послуг здійснюватиметься за попереднім записом. Номер телефону 404-06-95.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: