Колишній чоловік б'є й тероризує жінку і дітей. Криворожанка боїться за своє життя

СОЦІУМ
31.08.21 - 12:09

Криворожанка Анастасія Врошилова опублікувала пост у соцмережі з відчайдушним криком душі - проханням захистити її від колишнього чоловіка-тирана.

Жінка просить правоохоронні органи й уповноважені служби захистити її та малолітніх дітей від дій ексчоловіка, який б'є, знущається та навіть погрожує її вбити.

 

Попри розлучення, рішення суду та численні звернення змученої жінки до поліції, домашній насильник продовжує тероризувати всю родину.

 

"Склалася така ситуація, що у мене в родині відбувається домашнє насильство з боку чоловіка. Два роки тому я почала боротися - викликала поліцію, швидку, знімала побої. Передавала це в суд. Він отримував штрафи і громадські роботи. Але насильство фізичне, моральне відбувалося на очах у моїх дітей! Старші вже разом зі мною намагаються давати відсіч, це страшно! Я розлучилася з Володимиром К.! Зараз у нас триває суд за статтею 126 Кримінального кодексу. Мій адвокат домоглася судового припису, за яким йому не можна наближатися до мене і місця мого проживання ближче ніж на 200 метрів! Але він це ігнорує! Поліція зробити нічого не може, тільки забирають на годину і знову відпускають! 28.08.21 у мене вдома було пекло! Чоловік проник у будинок під час нашої відсутності і вкрав чужий велосипед! На мій дзвінок відповів, що нічого не знає і в хату не заходив. Викликали поліцію, дали опис велосипеда і чоловіка. Вони його на Карачунах знайшли за 10 хвилин. Велосипед повернули, але тільки вони поїхали, як на нас напав Володимир! Бив у двері, зламав дверну ручку, бив по вікнах, діти налякані, кричать, плачуть, відразу викликали поліцію... Ми з дітьми до ранку сиділи в будинку з ломом і скалками в руках! Він у мене і в дітей в телефонах заблокований, але все ж знайшов, як мені написати, що він мене вб'є - підписав мене в Getkontakt: "Тварюко, тепер ти помреш". Мені страшно!" - оповідає свою історію містянка.

 

Самотужки впоратись із насильником жінка не може, тож звертається до всіх органів, відповідальних за дотримання вимог закону, з проханням врятувати її сім'ю від страждань та постійного страху за своє життя.

 


 

решение

 

Фото з соцмереж.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: