Команда "Кривбас Мастерс" повернулася з перемогами зі змагань Oceanman у Туреччині

СПОРТ
21.10.21 - 11:20

16 і 17 жовтня у турецькій Аланії відбувся старт на відкритій воді OCEANMAN для плавців усіх рівнів. Два роки поспіль його не проводили через пандемію.

До змагань долучилися 1104 спортсмени з 27 країн світу. Серед них - 284 плавці з України. У переліку найвправніших були й криворіжці.

 

Криворіжжя цього разу представляли чотири плавці ГО ветеранів плавання "Кривбас Мастерс". Наша команда насолодилася захоплюючим вікендом, узявши участь у запливі на 5 км Середземним морем.

 

Олексій Баландін посів друге місце у запливі, Тіна Марікуца - третє, Наталія Кочергіна - п'яте, Микола Бараник - сьоме місце. Такі результати здобули криворіжці у своїх вікових категоріях.

 

"Не обійшлося без несподіваних сюрпризів, - розповідає учасниця змагання Наталія Кочергіна. - Останнього дня перед запливом змінили маршрут дистанції, бо насувався шторм і прогнозували дощі з грозами. На всіх спортсменів чекав справжній спортивний азарт і дружня підтримка вболівальників! Це було крутим та вражаючим  дійством, яке об'єднало  любителів відкритої морської води!" 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: