Командира 17-ї криворізької танкової бригади, полковника Олега Миколайчука звільнили в запас

ВІЙСЬКОВІ
03.05.20 - 13:13

Командира 17-ї окремої танкової бригади, полковника Олега Миколайчука звільнили в запас.

За плечима Олега Миколайчука - 27 років служби, - повідомляє пресслужба бригади. - Командиром 17-ї танкової бригади імені Костя Пестушка полковника призначили рік тому.

 

Він має досвід бойових дій на Сході України, завжди охоче ділиться набутим досвідом із військовослужбовцями 17-ї бригади. Збройним Силам України полковник Миколайчук віддав 27 років служби, а тепер вийшов на пенсію.

 

Командир бригади попрощався на плацу з Бойовим Прапором.

 

«Важко прощатися з бригадою. Радий, що служив у 17-ій танковій бригаді. Тут відмінний колектив. Я всім дякую за службу, за розуміння, за нашу роботу. Ми багато чого домоглися. Я завжди на телефоні, завжди готовий відповісти, допомогти. У зв’язку з карантином, ми не змогли вишикуватися усією бригадою, як і повинно бути. Ще раз дякую усім за службу», - попрощався Олег Миколайчук.

 

Полковник урочисто передав Бойовий Прапор бригади новопризначеному командиру.

Генерал-майор Олександр Нестеренко від імені особового складу оперативного командування подякував Олегу Миколайчуку за багаторічну сумлінну службу в Збройних Силах України, зразкове виконання службових обов’язків, значний внесок у підтримання високої боєздатності військ оперативного командування та урочисто вручив йому відомчі відзнаки і цінний подарунок.

 

Фото пресслужби бригади.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: