Компанія п'яних криворіжців-дебоширів принизила таксиста-ветерана АТО. Відео

ПРИГОДА
13.08.21 - 14:24

На житломасиві Південного ГЗК, в гаражному кооперативі, трапився неприємний інцидент за участі шістьох чоловіків напідпитку і таксиста. 

Вдосталь погулявши, надвечір п’яна компанія викликала таксі. Коли водій прибув на місце, вони усі вшістьох спробували розміститись у салоні легковика, проте керманич одразу відмовився їх везти, адже дозволена кількість пасажирів – 4. 

 

Чоловіки, незважаючи на протест водія, втислись у салон. Двоє сіли на переднє пасажирське сидіння, інші – позаду. Розуміючи, що домовитись із підпилими чоловіками не вдасться, таксист вийшов з машини, забравши з собою ключі від авто та мобільний телефон.

 

Однак це вкрай обурило нетверезих пасажирів. Вони почали кричати, вимагати, щоб водій їх віз, лаялись та сигналили, розмахуючи фалоімітатором, та жартували, що можуть і самі поїхати. Один із них навіть сів за кермо, а інші пропонували закурити стелю в салоні та пошукати «кишеню з касою». 

 

Серед п'яної компанії дебоширів був і гвардієць Криворізької бригади. Свої "подвиги" самі ж чоловіки знімали на телефон. Згодом це відео потрапило в соцмережу.

Конфлікт розгорівся ще більше, коли таксист сказав, що він – ветеран АТО, 6 років воював і пройшов Іловайськ, але у відповідь почув образи та лайку. Гвардієць заявив водію, що він занадто молодий для ветерана, а потім почав переконувати того, що й сам воював під Іловайськом і "першим увійшов у місто".

 

За нашим запитом, скандальне відео прокоментували у пресслужбі Криворізької бригади.

 

"У позаслужбовий час військовослужбовець за контрактом відпочивав у компанії цивільних осіб. Коли компанія викликала таксі, між ними та водієм виник словесний конфлікт, який у подальшому був вирішений. За даним фактом буде проводитися службове розслідування", - йдеться в повідомленні пресслужби. 

 

Пізніше з'явилось ще одне відео, на якому гвардієць потискає руку ображеному таксисту і обіймає його, щоб залагодити конфлікт (на фото внизу). На тому нібито й розійшлися.

 

Відео - нижче. Обережно, нецензурна лексика!

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: