Компенсацію оплати житлово-комунальних послуг отримали 100 тисяч криворіжців. Виплати тривають

ВАЖЛИВО
28.08.21 - 13:33

Місто продовжує надавати криворіжцям допомогу на оплату житлово-комунальних послуг. Майже 100 тисяч мешканців вже отримали таку компенсацію.

У Кривому Розі, в рамках Об'єднаної Програми з розвитку міста, розробленої Костянтином Павловим та Юрієм Вілкулом напередодні минулих виборів, триває виплата жителям часткової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг.

 

На серпневому засіданні виконкому міськради прийнято рішення про надання часткової компенсації ще 14,5 тис мешканцям. У 2021 році розмір компенсації було збільшено удвічі і вона становить 1000 грн.

 

Від початку року, таку компенсацію вже отримали майже 100 тисяч криворіжців на загальну суму 98,8 млн грн. Виплата часткової компенсації триватиме до кінця року. Вона проводиться не готівкою, а перераховується на рахунок підприємства-надавача житлово-комунальних послуг за тепло або за воду на погашення боргів або в рахунок подальшої оплати.

 

Всі криворіжці, які мають право на отримання часткової компенсації, можуть подати заявку і гарантовано до кінця року отримати таку допомогу від міста. 

В. о. міського голови Юрій Вілкул підкреслив: «У Кривому Розі будуть продовжувати виплати всіх муніципальних видів допомоги. Місто не залишає сам- на -сам жителів, які потребують підтримки або опинилися у складній ситуації. Допомогу від міста на оплату житлово-комунальних послуг криворіжці можуть оформити до кінця року».

 

Нагадаємо, у 2021 році перелік громадян, які мають право на компенсацію, не змінився. Ця допомога надається один раз на одне домогосподарство, незалежно
від кількості зареєстрованих у приміщенні громадян, які мають право на таку компенсацію, на один вид послуги. Мешканці гуртожитків мають право на отримання компенсації на два види послуг по 500 грн – на утримання будинку та на теплопостачання чи водопостачання та водовідведення.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: