Комплексний благоустрій 4-го Зарічного: що вже зроблено і що попереду?

БЛАГОУСТРІЙ
12.08.21 - 11:39

Як ми писали, на мікрорайоні 4-й Зарічний триває комплексний благоустрій, а найближчим часом там розгорнуть підготовчі роботи з озеленення. 

На 4-му Зарічному роботи тривають щодня. На подвір’ях семи будинків по вулиці Соколовській вже замінили і відремонтували інженерні комунікації, заасфальтували дороги, зробили тротуари, відновили освітлення та провели інші роботи. 

 

Протягом місяця КП «Сансервіс» візьметься за планування територій та підсипання їх родючим шаром ґрунту. Восени посіють газонну траву та посадять молоді саджанці.

 

Благоустрій 4-го Зарічного просувається масштабно, вже завершили комплекс робіт у дворах будинків №№ 19, 17, 7, 9, 11, 13, 15 по вулиці Соколовській.

 

Вже відремонтовані і замінені інженерні комунікації; заасфальтовані нові тротуари і внутрішньодворові дороги; зроблений новий пішохідний перехід (біля школи № 33); вкладені бордюри; укріплені вимощення будинків; встановлені закриті контейнерні системи для збору ТПВ; відремонтоване вуличне освітлення; встановлені нові дитячі та спортивні майданчики.

 

Також стартували роботи у дворах будинків №№ 13, 7 і 10/11 по вулиці Десантній. Тут теж планують повний комплекс робіт. 

 

«Мер Костянтин Павлов поставив завдання жорстко контролювати якість робіт у межах пілотного проєкту з комплексного благоустрою. Тому я багато часу проводжу на 4-му Зарічному, буквально починаю тут кожен день. Багато часу приділяю спілкуванню з мешканцями, ми разом обговорюємо проблеми та шляхи їх вирішення. Я отримую задоволення від виконаної роботи і результату. Коли бачиш вдячні очі людей, це ще більше мотивує працювати, значить, ми на правильному шляху», - наголосив голова Покровського району Андрій Соколовський.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: