Конкурс "ГБ": У Кривому Розі капітально відремонтували та утеплили фасад дитсадка №304

БЛАГОУСТРІЙ
29.10.21 - 15:32

Місто допомагає криворіжцям реалізовувати найцікавіші ідеї та проєкти. Зараз у Кривому Розі голосують за пропозиції «Громадського бюджету 2022» та втілюють проєкти переможців минулих років.

У сьомому конкурсі «Громадський бюджет» в електронній системі було зареєстровано 164 проєкти. З них 109 конкурсних пропозицій успішно пройшли оцінку. Голосування за них стартувало 25 жовтня і триватиме до 7 листопада. Цьогорічний фонд конкурсу складає близько 30 млн грн, а реалізацію проєктів переможців розпочнуть наступного року.

 

Завдяки перемозі в конкурсі, у дитячому садку №304 Центрально-Міського району капітально відремонтували та утеплили фасад.

Перший заступник міського голови Євген Удод провів виїзну робочу нараду та поспілкувався з працівниками дошкільного закладу.

 

«Для авторів проєктів, голосування за них - найвідповідальніший етап у конкурсі. У цьому році проголосувати стало ще легше. Усі криворіжці можуть зробити це онлайн на платформі «Громадський проєкт», обравши спосіб ідентифікації «Картка криворіжця». Тільки внутрішньо переміщені особи голосують письмово у пунктах голосування. Конкурс постійно вдосконалюється, трансформується та набирає обертів. Ми відкриті для всіх ідей криворіжців, які роблять наше місто кращим. Цей принцип був закладений у програму Вілкула-Павлова», - зазначив Євген Удод.

 

Завдяки муніципальному конкурсу, в Кривому Розі вже втілено в життя понад 300 ініціатив з розвитку міста. Через пандемію коронавірусу, цей рік непростий для криворіжців, однак місто зробило усе, щоб карантин не став на заваді реалізації проєктів «Громадський бюджет» - 2019, 2020 та 2021. І хоча є затримка, але всі проєкти поступово будуть виконані.

 

«Ми вперше взяли участь у конкурсі «Громадський бюджет-2020» і стали переможцями. Завдяки фінансовій допомозі міста, у нашому садочку вже були замінені дерев’яні вікна на металопластикові, але взимку в ігрових кімнатах, коридорах та у приміщенні груп температурний режим не відповідав санітарно–гігієнічним вимогам. Тому ми вирішили утеплити нашу будівлю зовні, щоб малечі було комфортно. Ми вдячні міській владі за такий конкурс, а також активним нашим мешканцям - за ідеї і підтримку», - сказала Ірина Віцалару, завідувачка дитсадка №304.

 

Нагадаємо, голосування за проєкти ГБ-2022 триває до 7 листопада включно. Детально про можливості голосування ми розповідали тут. 

 

На сайті за посиланням https://gb.kr.gov.ua/pages/BankID розміщені детальні відеоінструкції про способи голосування. Сектор проведення конкурсів «Громадський бюджет» - тел.493-04-24.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: