Конституція - це компас, який веде нас правильним шляхом. Зі святом, українці!

СВЯТО
28.06.22 - 8:49

Сьогодні – День Конституції України. Основний закон - це оберіг нашої державності. «Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава», - ці перші дев’ять слів Конституції України закарбовані кров’ю в нашій національній свідомості та ставлять хрест на радянському минулому.

"Конституція — це компас України. Вона зафіксувала єдине бачення нашого напрямку руху — незворотність європейського та євроатлантичного курсу. Тож щодня прокладає нам дорогу і допомагає не збитися зі шляху. Конституція — це вартовий інтересів суспільства. Основний Закон стоїть на захисті найвищих соціальних цінностей — життя і здоров’я, честі та гідності, недоторканності та безпеки. Ба більше, є ядром нашого подальшого розвитку і вдосконалення. Зі святом вас, творці першої писаної Конституції! Бажаю, щоби дотримання Основного Закону стало самоціллю!" - привітав українців Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.

 

З великим державним святом криворіжців привітав начальник ВА Олександр Вілкул:

 

"26 років тому було ухвалено Основний закон нашої Держави. У ньому закріплені непорушні цінності, за які ми сьогодні боремося разом. Це Незалежність, Суверенітет та Територіальна цілісність нашої держави. І ми обов'язково їх відстоїмо. Ми сильні й непереможні, тому що захищаємо нашу РІДНУ ЗЕМЛЮ, на якій живуть наші батьки, на якій ми народилися, і на якій, я в цьому впевнений, будуть щасливо жити наші діти. Зі святом, дорогі земляки!"

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: