«Кривбаспроекту» - 85! Державний інститут з проектування відзначає ювілей

СВЯТО
28.12.18 - 14:21

Державному інституту з проектування підприємств гірничорудної промисловості «Кривбаспроект» виповнилося 85 років. У Кривому Розі фактично до кожної споруди будь-якого призначення причетні його фахівці.

Історія інституту «Кривбаспроект» пов'язана з розвитком гірничо-металургійного комплексу України і, передусім, криворізького залізорудного басейну.

Колектив зробив вагомий внесок у становлення національної гірничодобувної промисловості. І нині «Кривбаспроект» залишається головною установою з проектування рудних підприємств.

Десятки основних та сотні допоміжних гірничодобувних і збагачувальних об'єктів створені за його проектами.
 

Окремий успішний напрямок діяльності інституту в останні роки - це експертиза та проектування об'єктів соціально-культурного призначення, міське будівництво та розробка генерального плану розвитку міста до 2030 року.

Професіоналізм, відповідальність та інтелектуальний внесок усіх поколінь працівників інституту у розвиток Кривого Рогу на урочистих зборах з нагоди 85-річчя відзначив мер Юрій Вілкул.
 

«Я вдячний, що ви не полишаєте проекти і обов’язково доводите все до логічного завершення. Без «Кривбаспроекту» неможливе життя міста та гірничодобувної промисловості – це 100%. Дякую вам за таке відношення, за працю, за те, що ви робите», - висловив подяку ювілярам міський голова.
 

Він нагородив кращих співробітників міськими відзнаками. Провідні фахівці інституту отримали обласні та відомчі нагороди.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: