«Кривбасводоканал» збирається змінити тарифи на воду: яку вартість пропонують?

КОМУНАЛКА
05.05.21 - 14:48

«Кривбасводоканал» повідомив про намір змінити тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2022-й рік.

"Перегляд тарифів пов’язаний зі зростанням вартості складових витрат чинних тарифів та зниженням обсягів реалізації послуг", - йдеться в офіційному повідомленні підприємства. 

 

Розрахунки тарифів на централізоване водопостачання пропонують на рівні 16,248 грн./м3 з ПДВ, на централізоване водовідведення17,796 грн./м3 з ПДВ.

 

Для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання, тобто підприємствам водопровідно-каналізаційного господарства (сільські ради), які купують воду у ліцензіата НКРЕКП, тариф пропонують на рівні 6,828 грн./м3 з ПДВ.

Для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення, які передають стоки у мережі та споруди ліцензіата НКРЕКП, тариф пропонують на рівні 5,652 грн./м3 з ПДВ.

 

Зауваження та пропозиції протягом 10 календарних днів просять надсилати на адресу: 50027, м. Кривий Ріг, вул. Єсеніна, 6а, КП «Кривбасводоканал» або на електронну адресу підприємства kvk.kanc@gmail.com

 

Відкриті слухання з цього питання відбудуться 11 травня 2021 року о 8.00. Відкрите онлайн-обговорення зміни тарифів на 2022-й рік проводитимуть за допомогою електронного сервісу Google Meet.  Посилання буде активним у день проведення заходу. Заявки для участі у відкритому обговорені приймають до 8.00 10 травня 2021 року в письмовому або електронному вигляді.

 

На сайті "Кривбасводоканалу" вказали, що на зміну тарифів вплинули наступні чинники:

 

1.Суттєве зниження обсягів реалізації послуг, яке призвело до збільшення витрат на одиницю обсягу з централізованого водопостачання на 6,12 % та централізованого водовідведення. на 5,74 %.

 

2. Зростання витрат на оплату праці. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: