Криворіжці, долучайтеся до ювілейного Радіодиктанту національної єдності

АНОНС
03.11.20 - 16:52

9 листопада вдвадцяте поспіль українці писатимуть Радіодиктант національної єдності. Спецпроєкт розпочнеться о 9-й годині ранку, а о 9.15-9.30 будуть диктувати вже сам текст.

“Радіодиктант національної єдності – це головна подія осені. Мільйони людей, які щороку пишуть наш радіодиктант, очікують його і в цьому році", – розповів член правління Національної суспільної телерадіокомпанії України з радіомовлення Дмитро Хоркін.

 

Почути диктант можна на Українському радіо (перший канал) та на радіо Культура (третій канал). Хто в цей час, можливо, мандруватиме Україною і не перебуватиме в Києві, може на сайті ukr.radio у розділі "Як слухати" подивитися мапу частот Українського радіо.

 

Також радіодиктант можна послухати в інтернеті. Дивитися на телеканалах UA:Перший та UA:Культура, а також на каналах регіональної мережі. Окремо можна скористатися платформами Facebook та Youtube: сторінкою Українського радіо, загальною корпоративною сторінкою Суспільного мовлення.

 

"Якщо ви не встигли на 9 ранку, можна пізніше зайти і в Facebook та Youtube, там одразу буде викладений ролик із начитаним радіодиктантом", – наголосив Дмитро Хоркін. 

 

Протягом астрономічної доби можна буде відправляти тексти за адресою : Київ 1001, Хрещатик, 26, Українське радіо, "Радіодиктант". Лист може прийти, наприклад, і 18 листопада, але штемпель має стояти не пізніше 10 листопада. Також досить зручно відправляти на електронну адресу: rd@ukr.radio.

 

Текст оголосять та розмістять на сайті 11 листопада. Хто відправить написане і переможе – отримає цінні призи.

 

Текст пише лауреат Національної премії ім. Шевченка, письменник і видавець Іван Малкович. Прочитає диктант актриса театру і кіно Римма Зюбіна.

 

Фото на прев'ю з мережі Інтернет (Укрінформ).

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: