Криворіжці можуть вибороти грант від держави на розвиток бізнесу

БІЗНЕС
07.07.22 - 15:24

Охочі відкрити власну справу або розширити бізнес можуть поборотися за державний грант. Для цього потрібно взяти участь у новому проєкті «єРобота», оформивши заявку на порталі «Дія», - повідомили в ОВА.

«На порталі «Дія» з’явилася нова послуга. Нею можуть скористатися і мешканці нашої області та переселенці. Хто бажає відкрити або розширити власний бізнес, мають нагоду отримати грант від держави", – розповів заступник голови Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

 

Грант можна отримати на відкриття чи розвиток власної справи, створення саду або теплиці. Окрема програма – для переробних підприємств. Запуск нових та розширення тих, що вже працюють.

 

«До заявки слід додати бізнес-план або проєкт будівництва, в залежності від програми. Розмір грантів різний. Максимум – 8 млн грн. За отримані кошти можна придбати обладнання, сировину, сплатити оренду», – зазначив Іван Начовний.

 

Заявки перевіряє «Ощадбанк». Проєкти розглядають відповідні державні органи, в залежності від профілю програми. Це можуть бути Державна служба зайнятості, Мінекономіки або Мінагрополітики. Після – вони приймають рішення про виділення гранту.

 

Більше – тут.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: