Криворіжці наШуМіли: наш театр відзначили на всеукраїнському фесті у Краматорську

КУЛЬТУРА
17.05.21 - 11:02

Криворізький театр "ШуМ" повернувся з нагородами з ХІІІ Всеукраїнського фестивалю "Театральна Легенда". Фест відбувся у концертному залі ПКіТ "НКМЗ" м. Краматорськ на Донеччині.

Театральне свято тривало впродовж трьох днів, із 14 по 16 травня. Цьогоріч у ньому взяли участь театральні колективи з шістьох міст України (Полтави, Харкова, Кропивницького, Новомосковська та ін.).

 

Глядачі переглянули низку цікавих вистав. Криворізький колектив представив авторський спектакль Павла Осікова "Три хороших дівчинки", який наш глядач уже мав нагоду бачити у незвичайній локації стрілецького тиру. 

 

"Зал у Краматорську був великий - загалом на тисячу місць. І хоч не всі місця були заповнені, але ми вперше виступали на такій великій сцені, - поділився емоціями керівник театру "ШуМ" Павло Осіков. - Приймали нас дуже тепло й гостинно. Особливо вдячні режисеру краматорського театру "Бам-Бук" Миколі Метлі. Своєю виставою ми здивували організаторів та місцеву публіку, оскільки більшість представлених постановок були класичними, і лише наша - експериментальною. Тож ми зуміли вразити незвичним форматом. Можна сказати, що глядачі були в шоці - спочатку реагували з гумором, а потім включалися в те глибоке смислове навантаження, яке ми вклали в текст".

 

Дипломи "За акторську роботу" вручили усім задіяним у виставі чотирьом акторам: Павлу Осікову, Сергію Сафрончику, Анні Габрись та Анні Брикнер.

 

Крім того, "ШуМ" отримав відзнаку "За оригінальне рішення вистави" (режисерка - Олена Аракелян).

 

"Хочу подякувати за фінансову підтримку усім криворіжцям, небайдужим до театрального мистецтва, завдяки яким наша поїздка та участь у фестивалі стали можливою. Дякуємо глядачам за підтримку! Дякуємо, що вірите в наш театр. Це наша спільна перемога!" - резюмував Павло Осіков.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: