Криворіжці пропонували свої ідеї для святкування EUROFEST-2020. Долучайтесь! 

ДУМКА
10.12.19 - 16:41

Кожен криворіжець має можливість висловити свою думку та запропонувати ідеї святкування Дня Європи. Відзначення EUROFEST у 2020 році заплановано у Інгулецькому районі в парку ім. І. Савицького.

Як ми писали, сьогодні у Центральній бібліотеці на проспекті Поштовий відбулася зустріч у форматі openspace за участю самоврядовців, громадських організацій та жителів міста.

 

Нагадаємо, Кривий Ріг буде всьоме відзначати День Європи на загальноміському рівні. У 2019 році свято відзначалося у парку ім. Б.Хмельницького. Захід відвідало понад 60 000 людей. Завітали на криворізьке свято й почесні гості з Грузії на чолі з заступником мера міста Руставі Бєсіка Тогонідзе, представники Аджарського громадського телебачення; уповноважений міста Кошице з розвитку прикордонної співпраці та співпраці з Україною Едуард Бураш (Словаччина); директор департаменту неінвестиційних проектів міста Любліна Кшиштоф Лонтка (Польська Республіка); експертка Програми Ради Європи "Інтеркультурні міста" зі Страсбурга Ксенія Хованова-Рубікондо.

 

«Для того, щоб Єврофест пройшов ще яскравіше, ми запросили молодих та активних мешканців міста ділитися власними ідеями. Ми чекаємо на пропозиції щодо організації свята за такими напрямками: туризм, спорт, мистецтво, розважальні заходи, креативний фудкорт, - зазначив на зустрічі заступник міського голови Андрій Полтавець. - Кривий Ріг – місто з цінними ресурсами, найголовнішим з яких є люди різних поглядів, але з великими творчими ідеями. Організація та проведення цього свята дає змогу об'єднати криворіжців у єдину команду задля реалізації спільної ідеї».

 

Пропозиції криворіжці можуть надсилати на сторінку «EUROFEST-2020» у ФБ.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: