Криворіжці провели в останню путь Почесного громадянина міста Віктора Артюха

ЖАЛОБА
14.07.21 - 13:38

Сьогодні Кривий Ріг попрощався з відомим громадським діячем, Почесним громадянином міста Віктором Артюхом, який пішов з життя на 72-му році.

Відспівали Віктора Михайловича у кафедральному Спасо-Преображенському соборі. Провести видатного земляка в останню путь прийшли сотні людей - його рідні, численні друзі й колеги, представники міської і районної влади.

 

Життя Віктора Михайловича обірвалося 12 липня. Він народився 4 серпня 1949 року в Кривому Розі. Більше 50 років пропрацював на добробут рідного міста. За час своєї успішної трудової діяльності він обіймав посади заступника голови, а потім і голови виконкому Тернівської райради. Згодом став першим заступником міського голови Кривого Рогу. Віктора Артюха неодноразово обирали депутатом обласної, міської та районної рад. Працював директором з побуту і соціальних питань на Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті.

 

За вагомий внесок у розвиток міста, Віктор Михайлович був відзначений численними нагородами, в тому числі й "За заслуги перед містом" трьох ступенів. У 2019 році отримав звання Почесного громадянина Кривого Рогу.

 

"Віктор Михайлович - плоть від плоті нашої рідної криворізької землі, яка щедро наділила його справжнім криворізьким характером. Більше 50-ти років - ціла епоха його трудової біографії, безроздільно відданої Кривбасу. Він завжди віддавав себе справі на повну силу, був відкритий для людей, близько до серця сприймаючи їх тривоги й турботи. Працював депутатом місцевих рад різного рівня протягом 25 років. І весь цей час, не шкодуючи сил, допомагав людям. До останнього дня свого життя Віктор Михайлович працював директором з побуту і соціальних питань на Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті. Всі, кому пощастило працювати з ним, разом втілювати задумані проєкти, переймалися особливим стилем життя Віктора Михайловича: працювати - на всі 100, завжди - на оптимізмі, з посмішкою і позитивом, у будь-яких ситуаціях допомагати людям і не втрачати разом з ними надії на краще. Він безмежно любив наше місто, був його патріотом ... Його очі світилися молодістю і добротою, яку ми ніколи не забудемо. Ми з вдячністю пам'ятатимемо щедрість його душі, вміння бачити щастя в головному - тому, що ти робиш на совість, з чим ідеш до людей. Світла пам'ять прекрасній людині. Щирі і сердечні співчуття - рідним і близьким Віктора Михайловича", - висловив свою скорботу за померлим міський голова Костянтин Павлов.

 

Поховають Віктора Артюха на Новокраматорівському цвинтарі.

 

Редакція ТРК "Рудана" висловлює глибокі співчуття рідним і близьким покійного...

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: