Криворіжці відзначають День металурга і гірника. Фоторепортаж

СВЯТО
20.07.19 - 18:20

День металурга та гірника у Кривому Розі у розпалі. Містяни збираються біля сцени навпроти Криворізького державного цирку.

Найголовніші події цього дня відбуваються у парку імені Богдана Хмельницького та на площі перед Криворізьким національним університетом. Також святкові заходи проходять у Тернівському, Покровському районах і в мкр. Інгулець.

 

У парку з 10:00 до 16:00 проходив сімейний фестиваль. Тут було розміщено яскраві фотозони, дитячі ігрові зони, з усіма охочими фотографувалися аніматори. 

 

З 16:00 стартував молодіжний фестиваль. Для криворіжців виступають учасники велошоу Air Bag contest MTB vs BMX. 

 

Крім того, всі охочі можуть позмагатися за звання кращого вокаліста міста у караоке з епатажним ведучим та ді-джеєм Дімою Коляденком. Дивують глядачів талановиті  учасники шоу «Дивовижні люди».

 

Увечері в парку урочисто нагородили переможців спортивного заходу Metinvest Steel Games, в якому беруть участь 800 спортсменів із 17-ти підприємств компанії «Метінвест».

 

За декілька хвилин на сцену виходитимуть відомі зірки української естради. Це запальний гурт MOZGI, чарівна NK|Настя Каменських, Dan Balan і культовий український рок-гурт "Воплі Відоплясова". Концерт триватиме до 22:30.

 

Нагадаємо, дивіться прямий ефір від інформаційного партнера - телеканала "Рудана", з 19:00.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: