Криворіжці зранку пишуться в чергу за довгоочікуваною маркою "Русскій воєнний корабль…ВСЬО"

СОЦІУМ
23.05.22 - 15:26

Сьогодні у продаж випустили марку "Русскій воєнний корабль…ВСЬО". Навколо неї здійнявся чималий ажіотаж, як і навколо попередньої. Марку можна придбати у 1500 відділеннях Укрпошти.

Дата її виходу символічно припала на сороковини від того знаменного дня, коли крейсер "Москва", за допомогою наших ракет "Нептун", відправився за вказаною українцями адресою. На марці зображений той самий український воїн (Роман Грибов), який посилає флагман російського флоту. Поруч із кораблем – тавро: «москва» DONE 14.04.2022. От тільки корабля на горизонті вже немає, бо він "ВСЬО"...

 

Сьогодні марку ввели в обіг і в Дніпропетровській області. Вона призначена для міжнародних та внутрішніх поштових відправлень. 

 

За довгоочікуваною поштовою новинкою з самого ранку вишикувались і криворіжці. Коли вона надійде до Кривого Рогу, поки що не відомо. Але містяни вже пишуться в чергу: наразі записалися 348 осіб.

 

Тим часом у відділенні Головпоштамту на Майдані Незалежності марок має вистачити на 7 тисяч людей. Одна особа зможе придбати 2 блоки по 3 марки. Понад 1200 українців уже стоять у довжелезній черзі. Деякі кияни прийшли займати чергу зі стільцями.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: