Криворіжців цієї п’ятниці запрошують на презентацію нового роману Макса Кідрука

АНОНС
06.11.19 - 16:42

8 листопада до Кривого Рогу з презентацією свого нового роману «Доки світло не згасне назавжди» завітає відомий український письменник Макс Кідрук. Він поспілкується зі своїми читачами про спеціально розроблений до книги мобільний додаток.

Як розповідає сам автор, роман «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають звичайні життя: Індія навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас.

 

Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі, сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні: коли вони підступають ближче, то дужче мерехтить світло довкола дівчини. Щоправда, Рута не помічає, що кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

 

Щодо додатку, то найбільш ефектною його частиною буде інтерактивна обкладинка, але найважливіше – додаткові тексти або відгалуження основного сюжету, які описуватимуть героїв другого плану, розкриватимуть невидимі зв’язки, показуватимуть той чи інший епізод з абсолютно несподіваного боку. Для читача це додає глибини, для автора – можливість створити об’ємну історію з купою взаємопов’язаних деталей, складність і продуманість яких обмежується лише його уявою.

 

Презентація відбудеться вже цієї п’ятниці о 18:00 в Культурно-громадському центрі ШELTER+ (вул. Армавірська, 28).

 

Вхід вільний. Під час презентації можна буде придбати книги автора.

 

Координатор у Кривому Розі: Сергій Шульга, (098) 341 67 21.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: