Криворіжців відзначили в облраді за розбудову Дніпропетровської області

ГОРДІСТЬ
18.08.21 - 16:32

Напередодні 30-ї річниці Дня Незалежності України, у Дніпрі відбулась церемонія нагородження мешканців області, які зробили значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний і культурно-освітній розвиток області.

Відзнаки від голови Дніпропетровської обласної ради отримали 30 мешканців області: лікарі, волонтери, військовослужбовці, артисти, селищні голови, тренери. За вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм присутнім подякував очільник облради Микола Лукашук.

 

Серед нагороджених є й криворіжці. Нагрудні знаки «За заслуги перед громадою» від Дніпропетровської обласної ради отримали гендиректор Криворізького онкодиспансеру Сергій Беккер і директорка Криворізького фахового музичного коледжу Людмила Ракітянська. Почесну відзнаку голови Дніпропетровської облради вручили директорці Криворізької гімназії № 95 Аллі Шепілко та ветерану й учаснику АТО Ігорю Павлову.

 

«Наша область - це, насамперед, люди. Ті, які народилися на Дніпропетровщині та чия наполеглива праця відома не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Дніпропетровщина — Батьківщина відомих Олімпійських спортсменів, публіцистів, істориків та етнографів, режисерів, сценаристів, музикантів, живописців та ракетобудівників. Ми — єдина область, яка дала країні двох президентів. З великою повагою дякую тим, хто працює на добробут Дніпропетровщини, розбудовує її. Дякую за сумлінну роботу, патріотизм і порядність кожного із вас», — наголосив Микола Лукашук. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: