Криворіжців запрошують на літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича

КОНКУРС
25.05.22 - 11:22

В Україні проходить літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!». Долучитися можуть старшокласники, студенти, аспіранти. Також запрошують науковців та краєзнавців, - повідомили в ОВА.

«Конкурс проходить щороку. Він присвячений національно-визвольному руху українського народу ХХ-ХХІ століть та поетичній творчості його діячів», – зазначив директор департаменту освіти і науки ДніпроОВА Олексій Полторацький.

 

На конкурс прийматимуть переклади поезій Олени Теліги і Олега Ольжича іноземними мовами.

 

Художні та документально-публіцистичні твори. Прозу, поезію, нариси, есе. Про діячів національно-визвольного руху. І тих, хто зараз виборює Перемогу. Волонтерів, добровольців, військових, капеланів, медпрацівників, журналістів. А ще – репортажі та інтерв’ю з місць військових подій. 

 

Такі роботи можна надсилати на адресу bibliovv@ukr.net.

 

«На конкурс приймають і наукові дослідження. Вони мають базуватися на архівних джерелах, розкривати невідомі історичні факти. Журі розглядатиме і буктрейлери – короткі аматорські відеоролики, зняті за мотивами книг про діячів національно-визвольного руху», – сказав Олексій Полторацький.

 

Наукові роботи та відеоролики приймають на адресу taniaoliinik0308@gmail.com.

 

Дедлайн – 1 липня.

 

Більше про умови конкурсу – тут.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»