Криворіжець ганяв п'яний за кермом украденої автівки, скоїв 2 ДТП і побив 4 машини

ДТП
16.06.21 - 19:26

Криворіжець влаштував 2 аварії і побив 4 чужих машини, поки його не спинила патрульна поліція.

Винуватцем двох дорожних пригод став 34-річний криворіжець на Infinity. Він пошкодив 4 авто. На щастя, обійшлося без людських жертв.

 

 

Автомобілі Toyota, Mercedes-Benz та Volkswagen їхали у бік Дніпровського шосе та зупинились перед перехрестям із круговим рухом, аби пропустити транспорт, - повідомляє патрульна поліція.

 

У цей час водії автівок по черзі відчули удари та побачили Infinity, на якому правопорушник утікає з місця ДТП.

 

Після цього на перетині вулиць Героїв АТО та Петра Дорошенка, повертаючи праворуч, керманич тієї ж Infinity здійснив зіткнення із Renault та рвонув далі.

 

На Дніпровському шосе, біля автовокзалу, зухвалого правопорушника зупинили патрульні.

 

Під час розмови з водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки сп’яніння та доставили до ПНД, де він пройшов відповідний тест.  Результат тесту – гостра алкогольна інтоксикація. 

 

У 2018 та 2019 роках цей чоловік вже притягувався до адміністративної відповідальності за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

 

Крім того, у медичному закладі правопорушник кидався на патрульних та погрожував їм, тож наразі чоловікові загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 345 (Погроза щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.

 

Також поліцейські встановили, що авто Infinity перебуває у розшуку, тому інспектори викликали на місце слідчих Криворізького районного управління поліції №1.

На правопорушника склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП).

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: