Криворіжець відсудив в Укрзалізниці 5,5 тисячі матеріальної допомоги на оздоровлення

ПОДІЯ
03.06.21 - 14:17

Криворізький залізничник Ігор Старосєк позивався до суду проти Укрзалізниці стосовно виплати матеріальної допомоги на оздоровлення, яку він не отримав. Член Вільної профспілки залізничників України відсудив у несумлінного підприємства 4 698 грн.

«Позов Старосєка Ігоря Володимировича до Акціонерного товариства «Українська залізниця» про стягнення матеріальної допомоги на оздоровлення задовольнити частково. Стягнути з акціонерного товариства «Українська залізниця" на користь Старосєка Ігоря Володимировича недоплачену матеріальну допомогу на оздоровлення», - йдеться у рішенні Довгинцівського районного суду Кривого Рогу.

 

Про це повідомив голова первинки Вільної профспілки залізничників України у Кривому Розі В'ячеслав Федоренко.

 

На рахунку машиніста-правозахисника - вже майже два десятки позитивних рішень суду по аналогічних справах – щодо невиплати матеріальної допомоги на оздоровлення. І мова не лише про працівників криворізького локомотивного депо.

 

"Хтось скаже, що ця сума - копійки, проте для нас важливе відновлення справедливості щодо кожної людини. Важливий прецедент, що роботодавець нестиме відповідальність за свою безвідповідальну політику щодо найманого працівника", - прокоментував рішення суду голова НПГУ Михайло Волинець.
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: