Криворіжгаз цілодобово надає послуги високої якості і закликає криворіжців їх оплачувати

БІЗНЕС
07.05.20 - 10:49

Навіть у карантинних умовах АТ «Криворіжгаз» продовжує забезпечувати своїх клієнтів послугами високої якості. Фахівці Криворіжгазу виконують свою роботу цілодобово. Про це заявили у Криворіжгазі під час онлайн-брифінгу.

Проте про їхню працю зазвичай згадують лише тоді, коли раптом щось трапляється, наприклад газова конфорка перестає реагувати на запалений сірник. 

 

Ось лише один з нещодавніх прикладів – зникнення напередодні Великодня природного газу у кількасот осель жителів Криворізького району, що сталося внаслідок виконання непогоджених з газовою компанією робіт. Екскаватор сторонньої організації почав копати і ковшем пошкодив газопровід середнього тиску. Як результат, більше тисячі жителів залишились без звичної газової вигоди. Без якої ні обід зварити, ні води скип’ятити, ні дім обігріти. Мало того, газ – украй небезпечний, вистачить найменшої іскри чи недопалка, аби стався вибух з непоправними наслідками…

 

Але він не стався, бо аварійка 104 не тільки працює цілодобово, а й лік веде на хвилини. Тож через 720 секунд з моменту надходження повідомлення її фахівці вже були на місці аварії та приступили до ліквідації її наслідків. Чотири години газівникам знадобилось для того, аби усунути наслідки чужої недбалості й відновити безпечне газопостачання мешканцям, у будинках яких заразом ще й газове обладнання перевірили. 

 

Це лише один, однак зовсім непоодинокий випадок злагодженої роботи тільки одного з підрозділів АТ «Криворіжгаз», який завжди насторожі і готовий прийти на допомогу за тривожним викликом. Подібних звернень на всім знайомий номер 104 щодоби надходить три-чотири десятки або й більше, і за кожним з них відбувається оперативне та фахове реагування навіть в умовах нинішньої пандемії. Вона ускладнила роботу газівників, примусивши, серед іншого, до штатного обладнання додати ще й спеціальні захисні обладунки на кшталт масок, костюмів та іншого захисного спорядження. Бо ж працюємо з клієнтами, а тому мусять турбуватись як про власний, так й про їхній захист.

 

Щоб попередити поширення коронавірусної хвороби, на підприємстві була введена низка карантинних заходів. Частина працівників перейшла на віддалений режим роботи або на дистанційне обслуговування клієнтів, натомість усі фахівці аварійно-диспетчерської служби працюють на передовій у режимі підвищеної готовності. Задля протидії інфекції організовано щоденний медичний огляд фахівців, також постійно проводиться комплексна дезінфекція як робочих місць, техніки, так і автотранспорту, відповідно до медичних рекомендацій. Водночас були розроблені спеціальні заходи безпеки та оформлені в інструкції для працівників АДС, як діяти під час викликів. Створено окремий регламент з дезінфекції автотранспорту, який використовують для виконання аварійних викликів. Кожна автівка щодня проходить декілька етапів дезінфекції для того, щоб захистити співробітників компаній та споживачів. Тому, якщо ви відчуваєте вдома запах газу і зателефонуєте на 104, будьте певні, що газівники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту, а їхні автомобілі пройшли спеціальну дезінфекцію.

 

Але газівники уже вголос говорять про кризу в енергетичній галузі, спровоковану передусім неплатежами. Люди не платять за те, чим користуються, не вважаючи за потрібне вносити платежі за розподіл газу, за те, що в їхній оселі є комфорт. 

 

Боржники виправдовуються тим, що, мовляв, до банків нині не потрапити, тому й розраховуватись ніяк. Проте заплатити за розподіл газу можна не лише готівкою, а й шляхом списання грошових коштів з рахунку вашої банківської карти.

Оплата проводиться:

- за допомогою «Особистого кабінету» на сайті 104.ua;

- через мобільний додаток 104Mobile;

- через новий мобільний додаток 104Mobile_Light;

- за допомогою чат-бота 7104ua y Viber.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: