Криворіжгаз модернізує критично важливу газову інфраструктуру Криворізького району

КОМУНАЛКА
03.05.22 - 17:24

«Криворіжгаз» встановив нове ШГРП RGC Production у Криворізькому районі. Газорозподільне обладнання виробництва RGC Production замінило старе обладнання, яке прослугувало понад 30 років.

«Робота критичної інфраструктури сьогодні має особливо важливе значення. Тому ми продовжуємо модернізацію мереж і газового обладнання», - зазначила головний інженер АТ «Криворіжгаз» Лілія Кодій. 

 

Вчасна модернізація мереж гарантує стабільний та безпечний розподіл газу. Нове обладнання забезпечить безаварійну доставку газу до споживачів 32 квартир та 184 будинків приватної забудови у двох селах Криворізького району.

 

В умовах воєнного стану фахівці АТ «Криворіжгаз» щоденно стежать за станом газорозподільної системи Кривого Рогу і Криворізького району та вживають заходів щодо забезпечення сталого розподілу газу. Так, із початку війни фахівці аварійно-диспетчерської служби опрацювали майже тисячу викликів від споживачів газу. Працівники відділу комплексного приладового обстеження перевірили більше 180 км газових мереж Кривого Рогу та Криворізького району. Виявили та локалізували 95 витоків газу на газопроводах високого, середнього та низького тиску. А спеціалісти служби експлуатації систем газопостачання перевели на літній режим 148 газорозподільних і 295 шафових газорозподільних пунктів.

 

«Ми дякуємо тим, хто сплачує за розподіл газу та нагадуємо, що сплатити за послуги АТ "Криворіжгаз" можна без комісії через онлайн сервіси 104.ua:

чат-бот у Viber https://chats.viber.com/7104ua 

чат-бот у Telegram https://t.me/ua7104_bot

особистий кабінет на сайті 104.ua https://104.ua

мобільний додаток 104.ua:  iOS - http://surl.li/bcptr, Android - http://surl.li/bcptv

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: