«Криворіжгаз»: за доставку газу потрібно заплатити до 20 січня

РЕКЛАМА
19.01.22 - 9:06

АТ «Криворіжгаз» звертає увагу клієнтів на необхідності своєчасних розрахунків за доставку газу. Саме від отримання Оператором газорозподільних систем коштів за розподіл газу залежить безперебійне і надійне газопостачання споживачів.

За умовами Типового договору на розподіл природного газу, послуги з доставки необхідно сплачувати в поточному місяці до 20 числа. Зважаючи на те, що вартість доставки газу у Кривому Розі та Криворізькому районі - одна з найменших в Україні, та може бути значно меншою за комісію банку, споживачам буде вигідніше сплатити за кілька місяців одразу.

 

Оплата послуги визначається тарифом, який встановлює НКРЕКП. З 1 січня 2022 року за рішенням держрегулятора тариф на доставку газу для АТ «Криворіжгаз» становить 0,636 грн за 1 кубометр газу на місяць.

 

Вартість послуг з доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта. Розмір плати залежить від обсягів фактичного споживання протягом минулого «газового року». Це проміжок часу з 1 жовтня по 30 вересня. Сума кубів газу, спожитого за рік, ділиться на 12 місяців. Результат множиться на тариф на доставку. Таким чином, отримуємо вартість доставки газу в місяць.

 

Наприклад: за минулий газовий рік (з 1 жовтня 2020р. по 30 вересня 2021р.) споживачем використано 240 куб. м газу. Місячна вартість доставки газу в 2022 році буде розраховуватися наступним чином:

240 куб. / 12 міс. х 0,636 грн. = 12,72 грн. в місяць з ПДВ, де 0,636 грн. - вартість доставки 1 кубометра газу на місяць для АТ «Криворіжгаз» з 01.01.2022р.

 

АТ «Криворіжгаз» сподівається на свідомість і відповідальність споживачів у питанні розрахунків за доставку газу, рекомендує не накопичувати борги і здійснювати оплату через сервіси дистанційної взаємодії.

 

Здійснити оплату за розподіл газу можна за допомогою наведених нижче сервісів:

Особистий кабінет на онлайн платформі 104.ua 

мобільний додаток 104.ua для Android

мобільний додаток 104.ua для iPhone

термінали самообслуговування в 104.ua Клієнтських просторах за адресами:

  • вул. В. Матусевича, 2-А
  • пр. Поштовий, 19
  • вул. В. Великого, 29-В

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: