"Криворіжтепломережа" готується до нового сезону: майже половина котелень готові до роботи

ВАЖЛИВО
23.06.22 - 15:18

У міжсезоння саме час для ремонту потенційно аварійних ділянок тепломереж. Значна частина обладнання і труб у Кривому Розі вже відпрацювала свій експлуатаційний термін. Зараз фахівці підприємства «Криворіжтепломережа» оновлюють спрацьовані ділянки трубопроводу.

«Підприємство проводить роботу з підготовки до наступного опалювального сезону. Ефективна наша робота в літній період приведе до безаварійної роботи взимку та до кращої якості тепла в оселях наших споживачів», - повідомив начальник служби котельного господарства та теплових мереж КП "Криворіжтепломережа" Володимир Стеблина.

 

На підприємстві - понад шістдесят котелень. На сьогодні майже половина з них вже готові до нового сезону.

 

«Ведемо поточний ремонт 5 котлів: два котли на котельні АМКР, один котел на котельні Північний ГЗК - 2, і два котли ремонтуємо на котельні Мартіна Шимановського» - зазначив Володимир  Стеблина.

 

Тепловики наразі працюють в умовах дефіциту обігових коштів. Для них оплата за послуги підприємства сьогодні важлива як ніколи.

 

«Хотілося б подякувати нашим жителям, що попри складний час вони все ж таки знаходять можливість оплатити послуги теплопостачання. Хотілося б попросити тих жителів, у яких є борги, звернути увагу на наше підприємство і хоча б частково почати гасити заборгованості, оскільки наявність фінансових ресурсів - це гарантія того, що ми якісніше підготуємося до нового сезону. Борги перед нашим підприємством сьогодні складають близько 740 мільйонів гривень» - підкреслив начальник служби котельного господарства.

 

Фахівці підприємства запевняють, що усі заплановані відновлювальні роботи до початку нового сезону виконають.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: