Криворізька поліція вибачилася перед рідними полоненого Руслана Сугака за неправдиву інформацію, надану нашому телеканалу

ТЕРМІНОВО
05.12.19 - 13:31

На сайті ТРК "Рудана" учора була опублікована інформація про розшук нібито "підозрюваного в умисному вбивстві" Руслана Сугака. Інформація була офіційно надана нашій телерадіокомпанії Криворізьким відділом поліції з проханням розмістити оголошення на сайті телеканалу і допомогти в розшуку злочинця.

Як з'ясувалось пізніше, насправді криворізький військовослужбовець Руслан Сугак з 2014 року вважається безвісти зниклим.

 

Від служив на Донбасі і потрапив у полон до бойовиків. Де, ймовірно, перебуває й досі. Рідні Руслана не полишають надії дізнатися про його долю, розшукати його і визволити з полону.

 

Сугак Руслан Іванович, 30.03.1985 року народження, занесений до переліку військовополонених.

 

За словами поліції, інформація про його розшук правоохоронними органами була надіслана на адресу ТРК "Рудана" помилково, через службову недбалість одного з відповідальних за це поліцейських.

 

Сьогодні на офіційній сторінці КВП у фейсбук з'явились вибачення перед рідними Руслана.

 

"Керівництво Криворізького відділу поліції приносить вибачення рідним та близьким безвісно зниклого Руслана Сугака за факт розміщення про нього у ЗМІ неправдивої інформації. За даним фактом розпочата службова перевірка. Поліцейський, який надав недостовірну інформацію для розміщення у засобах масової інформації, буде притягнутий до дисциплінарної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

 

У свою чергу, ТРК "Рудана" повідомляє, що неправдива публікація видалена. Приносимо рідним бійця свої вибачення за мимоволі завдані нами хвилювання й тривоги.

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: