Криворізькі акробати представлятимуть область на чемпіонаті України в Генічеську

СПОРТ
31.05.19 - 9:44

30 травня на обласних змаганнях у ДЮСШ № 1 спортсмени виконували зв’язки елементів у стрибках на акробатичній доріжці – два бланжі, сальто та подвійне сальто кутом.

«Це відбіркові змагання на чемпіонат України, який відбудеться у Генічеську 11-15 червня. У цих змаганнях оберуть команду, яка представлятиме область у Генічеську - команда дівчат, команда хлопців та спільнокомандне», – зазначила головний суддя змагань, тренер зі стрибків на акробатичній доріжці ДЮСШ №1 Марина Родіонова.

 

 

Виконували складні комбінації стрибків більше 70-ти спортсменів із 3-х міст Дніпропетровської області – Кам’янського, Дніпра та Кривого Рогу. Налаштовані на перемогу та сконцентровані на досягненні результату дніпряни – їх на змаганнях 5.

 

 

Учасники поділені не лише за віковими категоріями, а й за відповідними програмами – майстри, кандидати у майстри та перший дорослий розряд. Андрій Орловецький виступав у програмі кандидатів.

 

 

«Якщо ти ці елементи виконуєш тривалий час, вони зовсім не важкі. Найважче – на змаганнях», – ділиться учасник змагань.

 

 

Більше 4-х годин на акробатичній доріжці – і оголошення переможців. Серед хлопців – усі призові місця за криворіжцями. Наші дівчата ж посіли перше та друге місце. На третьому – спортсменка з Кам’янського.

 

Оновлено. У змаганнях серед дівчат 1-ші місця посіли Юлія Немченко та Аріна Сторожук, 2-гі - Аліна Прядко та Вікторія Юрченко. Серед хлопців на 1-му місці Артур Юшковський, на 2-му - Максим Вологін, на 3-му - Станіслав Ткаченко.

 

У командних змаганнях перемогли команди дівчат та юнаків криворізької ДЮСШ №1, 2-ге місце посіла команда Кам’янського, 3-тє – Дніпра.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: