Криворізькі армрестлери, гирьовики та боксери змагалися в оновленому боксерському клубі

СПОРТ
05.07.19 - 14:24

Цієї весни тернівська спортивна громада святкувала відкриття нового боксерського залу з сучасним рингом та обладнанням. Здійснити давню мрію тернівчан допоміг нардеп Костянтин Павлов. Днями оновлений боксерський клуб прийняв більше сотні спортсменів з трьох видів спорту – армрестлерів, гирьовиків та боксерів.

«Це ті дітлахи, які щодня з ентузіазмом приходять і займаються будь-якими видами спорту. Це наша майбутня гордість, майбутні чемпіони, які будуть прославляти наше місто, країну на найвищих світових п’єдесталах», – зазначив нардеп.

 

Почали боксерські баталії наймолодші учасники. Перші перемоги майбутнім чемпіонам давалися нелегко, та вони тримали марку майбутніх професіоналів. Дорослі учасники теж напоготові. Захар Мушкало на ринзі вже 5-й рік. Позаторік він став переможцем у зональній першості України та був визнаний кращим боксером Тернівського району. Тренування та поєдинки у такому професійному залі приведуть до нових перемог, упевнений хлопець. Частіше тепер запрошуватимуть в гості і суперників з інших клубів, каже боксер.

 

Та поступатися першим місцем спортсмен не має наміру. Друга локація змагань – ривок гирі. Рекорд – понад 150 разів. Тарас Поточний, попри 4-х місячний досвід з гирею, не пасе задніх, він – срібний призер.

 

«Хотілося б краше трохи, але все одно це теж нормально – друге місце. Теж непогано, 112 разів зробив. Міг би зробити й більше, але руки спітніли, і почало вилітати», – ділиться хлопець.

 

Найгостріші баталії точилися серед армрестлерів. Артем Мазуренко впевнено йшов до перемоги, та з одним із суперників йому довелось найважче.

 

«Вважаю, виступив я непогано, боровся з гідними хлопцями, дійсно титулованими. У нашій категорії був КМСник – призер України. Мені сподобалася боротьба», – каже армрестлер.

 

Переможці та призери змагань отримали відзнаки та подарунки.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: