Криворізькі бійці  «Барса» підбили підсумки року та привітали своїх спортсменів

СПОРТ
02.01.19 - 11:15

Професійне зростання, численні міжнародні форуми, та, звісно ж, гучні перемоги. Таким видався 2018-й для бійців і тренерів "Барса". Традиційно члени клубу гідно представляють Кривий Ріг і Україну на світових аренах.

«Ми брали участь у Кубку світу в Будапешті, в Братиславі на чемпіонаті, в Італії на Чемпіонаті світу. І всюди участь була успішною», - зазначив керівник клубу "Барс",  заслужений тренер України Володимир Коржак.

 

Наразі велика бійцівська родина нараховує півтисячі спортсменів. Тут і титуловані бійці, і перспективні початківці, які здобувають свої перші медалі серед однолітків.

 

«У спортивному плані хочу відзначити Орфана Сананзаде – у Європі він став першим. Серед юніорів на Чемпіонаті світу – Єфіменко Олександр зайняв перше місце. Серед профі - Кирило Бистров провів свій перший професійний бій», – розповів заслужений майстер спорту, тренер клубу "Барс" Віталій Губенко.

Напередодні Нового Року клуб "Барс" влаштував свято для спортсменів і їхніх батьків.

Приємний бонус - нагороди за успіхи на рингу. Подарунком для глядачів стали бої вихованців клубу.

До змагань 2019-го року тренери  готуються з оптимізмом. Кажуть, що покладають надії на юних бійців, які можуть по-спортивному "вистрілити". А виховувати зірок рингу тут уміють - доведено часом.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: