Криворізькі гвардійці увійшли в трійку кращих зенітників Національної гвардії

ВІЙСЬКОВІ
28.09.21 - 12:00

Криворізькі гвардійці увійшли в трійку кращих зенітників Національної гвардії. Змагання на кращий розрахунок ЗУ-23 серед підрозділів протиповітряної оборони Нацгвардії України відбувся на 239-му загальновійськовому полігоні ЗСУ, поблизу м. Черкаське на Дніпропетровщині.

Упродовж трьох днів за звання кращого зенітника боролися військовослужбовці з Кривого Рогу, Харкова, Калинівки, Запоріжжя, Гостомеля та Вишгорода.

 

Фінал змагань проходив у кілька етапів, під час яких зенітники продемонстрували злагодженість дій розрахунку, виконуючи нормативи з приведення в бойове положення зенітної установки, заміни гарячих стволів та спорядження стрічки набоями, визначали повітряні цілі, вправлялися у стрільбі зі стрілецької зброї та на швидкість долали військову естафету – «зенітний біатлон». На завершення, зенітні обслуги відбивали напад умовного противника на відстані 900 метрів.

 

Команда військової частини 3011 посіла третє місце. Призерів змагань нагороджено дипломами, а також грошовою премією, - повідомляє пресслужба бригади.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: