Криворізькі маршрутники знову мітингують. Що вимагають цього разу?

КОМЕНТАР
16.06.20 - 11:52

Сьогодні вранці перед будівлею міського виконкому зібралися маршрутники - вони вимагали від влади оголосити результати конкурсу з розподілу перевізників, який відбувся 24 березня.

Тоді у Кривому Розі визначали перевізників, які будуть обслуговувати 38 міських маршрутів, але конкурс не був завершений з об'єктивних причин. 

 

Перемовини з мітингарями провів заступник міського голови Олександр Катриченко.

 

Він прокоментував ситуацію нашим журналістам: "У березні відбувся 1-й етап другого вже конкурсу на визначення перевізників у нашому місті. На сьогодні наше основне завдання – завершити проведення цього конкурсу. На жаль, під час проведення цього конкурсу виникли певні питання до Державного контролюючого органу «Укртрансбезпека». Протягом останніх декількох місяців ми отримали різні документи з «Укртрансбезпеки» (обов’язкового контролюючого органу під час визначення перевізників). На жаль, останню відповідь від «Укртрансбезпеки» ми отримали тільки за два місяці після того, як направили відповідні запити стосовно перевірки достовірності наданих перевізниками даних під час проведення  конкурсу. Протягом найближчих десяти днів буде завершено проведення цього конкурсу, відповідно до чинного законодавства, з урахуванням тих відповідей та підтверджувальної інформації стосовно всіх перевізників, які брали участь у цьому конкурсі".

 

Нагадаємо, пристрасті довкола теми перевезень вирують у місті давно. Водії маршруток збираються на мітинги не вперше - стосовно результатів конкурсу, конкуренції на рейсах тощо.  У березні вони навіть влаштували організовану провокацію - не виїхали на рейси і зірвали робоче перезення.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: