Криворізькі музиканти повернулись із нагородами з арт-фесту в Туреччині

КУЛЬТУРА
02.11.20 - 11:47

Другий рік поспіль у турецькому місті Кемер (Анталія) відбувся міжнародний фестиваль Gold Art Fest. Криворізькі музиканти привезли з фесту високі нагороди. 

Цьогоріч на конкурс приїхали колективи з Молдови, Казахстану та різних областей України. Загалом - понад 200 учасників. Відвідав фестиваль консул України в Анталії Емір Рустамов. Він виступив перед учасниками заходу, високо оцінив рівень майстерності юних українських митців і привітав переможців.

 

Із перемогами з міжнародного конкурсу мистецтв повернулась учениця фортепіанного та вокального відділу Криворізької школи мистецтв №2 Христина Кокарева.

Вона посіла 1 місце у номінації "вокал" (викладачка Казакова Світлана) та 2 місце у номінації "фортепіано" (викладачка Остроушко Наталія).

 

Перемогу здобули і солістки студії "DreamSound" КДПУ Яблуновська Ірина та Кулакевич Катерина (керівниця Кокарева Е.О., концертмейстерка Мукосій І.В.)

 

Яблуновська Ірина стала лауреаткою 1 ступеня в номінації "Академічний вокал", Кулакевич Катерина - лауреаткою 1 ступеня в номінації "Естрадний вокал".

 

Туреччину на конкурсі представили два хореографічні колективи, що діють при ГО "Середземноморське об'єднання українців" Анталії. Вони стали переможцями

 

 в номінації народна хореографія. Консул України Емір Рустамов вручив спеціальний приз колективу "Вікторія" з міста Кропивницький. 

 

 

 

Фото з сайту Консульства України в Анталії та соцмереж.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: