Криворізькі нардепи від "Слуги народу" проголосували за легалізацію грального бізнесу

ОФІЦІЙНО
15.07.20 - 13:22

Як ми повідомляли, 13 липня у другому читанні Верховна Рада підтримала законопроєкт з легалізації грального бізнесу. За ухвалення відповідного законопроєкту проголосували 248 народних депутатів, серед яких – монобільшість зі «Слуги народу».

Прикметно, що і в першому (17 січня 2020 року), і в другому читаннях цей законопроєкт підтримали нардепи від Кривого Рогу - «слуги народу» Юрій Корявченков, більш відомий як «Юзік», Олена Криворучкіна і Володимир Захарченко.

 

Нагадаємо, гральний бізнес в Україні є незаконним з 2009 року, відтоді, як тодішня Верховна Рада ухвалила відповідний закон. Як публічно заявив колишній генпрокурор Руслан Рябошапка, за кожним гральним бізнесом у нашій країні стоять прокурор або поліцейський.

 

Станом на кінець 2019 року, в Україні працювало щонайменше 5,3 тисячі нелегальних гральних закладів.

За твердженням експертів, легалізація цього бізнесу призведе до подальшого зубожіння й хворобливої залежності українців. Якщо ви у Гуглі введете словосполучення "лікування ігроманії", то кількість знайдених посилань буде співмірною з лікуванням наркоманії, алкоголізму та тютюнопаління. Бо проблема лудоманії (ігрової залежності) досягла значних масштабів.

 

Це хвороба, яка спустошує гаманці наших громадян, калічить долі, а іноді й відбирає людські життя.

 

З ініціативою легалізації казино у серпні 2019 року виступив Президент України Володимир Зеленський, пояснюючи її необхідністю збільшення фінансових надходжень до Державного бюджету. 

 

Нагадаємо, що низка депутатів від «Слуги народу» виступають також і за легалізацію марихуани та проституції.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: