Криворізькі освітяни привезли 19 нагород з виставки «Сучасні заклади освіти-2019»

ОСВІТА
22.03.19 - 12:07

12 нагород найвищого ґатунку привезли криворізькі освітяни з Києва. Там проходила традиційна березнева педагогічна виставка «Сучасні заклади освіти-2019».

 Такий успіх — підтвердження високого рівня криворізької педагогічної школи.

«Багато років ми брали участь у таких виставках у складі делегації від Дніпропетровської області. Уже другий рік поспіль беремо участь самостійно. До виставки долучилися департамент освіти й науки виконкому Криворізької міської ради, Інноваційно-методичний центр та 73 заклади освіти. Серед них — 30 закладів дошкільної освіти, 39 закладів загальної середньої освіти та 4 заклади — професійно-технічної освіти», — розповіла методист Інноваційно-методичного центру Галина Кольчиба.

 

 

У межах виставки Інноваційно-методичний центр провів дискусійну панель «Трансформації соціалізації особистості в умовах Нової української школи».

«Також в експозиції були представлені конкурсні номінації, у яких взяли участь 36 закладів освіти. За роботу, яку ми презентували журі конкурсу, ми отримали золоту медаль. Серед нагороджених — 19 криворізьких закладів освіти», — додала Галина Кольчиба.

 

 

В активі освітян Кривого Рогу — 12 золотих, 5 срібних та 2 бронзових медалі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: