Криворізькі рятувальники допомагають гасити лісові пожежі на Луганщині. Відео

ВАЖЛИВО
07.09.20 - 12:29

Криворізькі рятувальники допомагають гасити займання сухої трави та лісових насаджень на Луганщині, - повідомляє пресслужба обласної ДСНС.

У допомогу колегам відрядили наших земляків - 42 пожежних із Дніпра, Кривого Рогу, Нікопольського, Синельниківського, Криничанського, Софіївського та інших районів області.

 

Нагадаємо, у Луганській області продовжують гасити масштабну лісову пожежу, яка спалахнула 2 вересня.

 

4 вересня надзвичайники ліквідували загоряння сухої трави поблизу с. Болотене Станично-Луганського району. Локалізували пожежу лісових насаджень в Новоайдарському районі.

 

На жаль, від вогню постраждали троє військовослужбовців (були госпіталізовані з опіками), один загинув.

 

«З сумом повідомляємо, що під час ліквідації пожежі на Луганщині загинув старшина Артем Бондаренко, якого вважали зниклим безвісти. Тіло військовослужбовця знайшли під завалами бліндажу. Як стверджують побратими, в той час, як вони гасили пожежу, що стрімко наближалась до позицій, Артем займався евакуацією військового майна», – йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці Операції Об'єднаних Сил.

 

Також вогонь знищив одну бойову машину піхоти і одну вантажівку.

 

Загалом на території Луганської області до гасіння пожеж залучили 359 осіб та 90 одиниць техніки, із них від ДСНС 291 осіб особового складу та 67 одиниць техніки.

 

Фото та відео - ДСНС.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: