Криворізькі рятувальники отримають сучасну техніку для ліквідації пожеж

АКТУАЛЬНО
31.12.19 - 10:36

П’ять пожежних машин та один автомобіль для ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод. Рятувальники Дніпропетровщини отримали найсучаснішу техніку, яку придбали державним коштом. Нові машини допомагатимуть визволяти з біди мешканців Кривого Рогу, Дніпра, Кам’янського, Новомосковська, Синельникового. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Дніпропетровщина має найбільшу кількість соцоб’єктів серед регіонів України – садочків, шкіл, лікарень. Ми ретельно пильнуємо за пожежною безпекою там. У цьому тепер допомагатиме й нова техніка, яку отримали рятувальники області. Зокрема, це сучасні пожежні автомобілі на шасі МАЗ, які збирають в Україні», – зазначив Олександр Бондаренко.

 

За словами начальника головного управління ДСНС України  у Дніпропетровській області Андрія Кульбача, гарантія на пожежні машини – два роки.

 

«Держава повертається обличчям до рятувальників, які кожен день, ризикуючи життям, рятують людей. Думаю, що в наступному році наша служба буде ще більше оснащена сучасною технікою. На початку 2020-го маємо отримати дві 30-метрові автодрабини та підйомник висотою 55 метрів. В січні наші хлопці виїжджають до Одеси, де будуть навчатися працювати з таким обладнанням», – наголосив він.

 

Також ДСНСники Дніпропетровщини отримали автомбіль Ford для проведення аварійно-рятувальних робіт при ліквідації ДТП. Обладнаний необхідними інструментами: гідророзтискачем, гідроножицями для розрізання металу, електроінструментами та іншим обладнанням.

 

Фото з сайту ДніпроОДА.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: