Криворізькі школярі будуть вчитися онлайн мінімум до 22 листопада

КОМЕНТАР
08.11.21 - 16:22

Дніпропетровська область перебуває у «червоній» карантинній зоні, тож у криворізьких школах подовжать дистанційне навчання, відповідно до вказівок Міністерства освіти. Онлайн-заняття триватимуть орієнтовно до 22 листопада.

"З 18 жовтня область, за рішенням Державної та обласної комісій із питань ТЕБ та НС, переведена до «червоної» зони коронавірусу з відповідними обмеженнями. Школи були переведені на дистанційне навчання, а потім відправлені на канікули. Сьогодні, 8 листопада, для криворізьких школярів канікули закінчилися. Але область продовжує залишатися в червоній зоні з відповідними обмеженнями, тому заняття в школах продовжаться дистанційно", - пояснила директорка міського департаменту освіти і науки Тетяна Кріпак.

 

Як зазначають фахівці, коронавірус значно «помолодшав», і загальна динаміка захворюваності зростає. Наразі на ковід у Кривому Розі хворіють 37 дітей, ще 5 - з підозрою. 11 хворих на ковід перебувають у лікарнях, на самоізоляції - 36 осіб (і школярів, і працівників закладів освіти). Двома дозами вакцини щеплені 86% криворізьких педагогів.

 

"Усі райони та школи отримали відповідні інструкції, як максимально ефективно, з застосуванням сучасного програмного забезпечення, організувати дистанційне навчання. Водночас триває робота з вакцинації вчителів та співробітників шкіл. Так само, як батьки і вчителі, сподіваюся, що найближчим часом ми повернемось до очної форми навчання. Але як буде далі, залежить від стабілізації епідситуації. Чекатимемо на подальші інструкції від Міносвіти», - зазначила Т. Кріпак.

 

Як ми писали, станом на 15.00, сьогодні від роботи відсторонили 148 криворізьких педагогів, які своєчасно не вакцинувалися.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: