Криворізькі танкісти - переможці! 17-та бригада стала кращим взводом

ВІЙСЬКОВІ
01.09.20 - 10:10

Завершилися змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ ЗС України. Переможці – танкісти 17-ї окремої танкової бригади, - повідомляє начальниця пресслужби бригади Інна Борисова.

Змагання тривали 5 днів. У цьому році танкістів Сухопутних військ випробовували в трьох номінаціях: стрільба з танка на великі відстані, бойові стрільби взводів, комплексне тактичне завдання з використанням системи  LASERTAG (двосторонні бої між взводами). 

 

 

Криворізьким танкістам не було рівних у бойових стрільбах взводів. Вони вразили найбільше цілей. У тактичних діях також набрали максимальну кількість балів.

 

 

Особовому складу 17-ої танкової бригади найбільше сподобався двосторонній бій. На танк чіпляли спеціальні датчики. Тактична обстановка відображалася на екрані та фіксувалася на камерах. Випробовування стимулювало командирів взводів та командирів танків думати, аналізувати та використовувати тактичні прийоми для того, щоб отримати перемогу.

 

 

«Наші - кращі в усьому! Відповідально віднеслися  до змагань та краще були підготовлені за рівнем теоретичної та практичної підготовки. За загальною кількістю балів наш танковий взвод посів перше місце, як і торік. Наголошую, що ми далеко позаду  залишили своїх суперників, адже відрив достатньо впевнений», - прокоментував заступник командира 17 окремої танкової бригади Олег Ігорович.

 

 

Танковому взводу 17-ї бригади був вручений перехідний приз – макет танка Т-64, та нагороди від Командувача Сухопутних військ ЗС України. Попереду переможців чекають змагання на кращий танковий взвод ЗС України, які розпочнуться 3 вересня.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: